Soustředění na letišti v Prostějově 3. – 6. 7. 2020

Letos pořádá Aeroklub Josefa Františka na letišti v Prostějově soustředění. Seskoky se budou provádět dne 4. až 6.7. 2020, z letadel An-2 a L-410. Je to ideální možnost, jak se posunout ve svých úlohách či dovednostech. Soustředění je otevřené pro všechny parašutisty i jejich rodinné příslušníky, kteří zde mohou rekreovat či užít si i jiných sportovních a společenských aktivit nebo si užít poznávání Prostějovska na kolech, vhodné i pro děti. (Plumlovská přehrada a zámek, rozhledna Kosíř, Čechy pod Kosířem, Tovačov).

Sraz bude již v pátek 3.7. večer, abychom si udělali přípravy na příští den dle individuálních požadavků. Navrhovaný program na ostatní dny zašlu později. Na každý den bude zajištěna snídaně, oběd i večeře a samozřejmě pitný režim během dne. Ubytování bude na aeroklubu možné, buď v chatkách (velmi omezený počet), ve vlastních stanech nebo karavanech, pod širákem… Vlastní spacáky sebou.

Abychom to mohli připravit, prosím, posílejte přihlášku na soustředění, která je v příloze, nejpozději do 29.června na adresu:

Křístek Pavel kauli.pa@seznam.cz

Každý parašutista posílá jednu přihlášku za sebe a rodinné příslušníky.

Ceny:
Ubytování včetně denního využití areálu – 50,- Kč osoba/den
Příplatek za chatku – 50,- Kč osoba/den
Celodenní jídlo – 250,- Kč osoba/den
Seskoky – dle aktuálního ceníku

Těším se na Vás s pozdravem
Křístek Pavel Aeroklub Josefa Františka Prostějov

Share Your Thoughts